Hem / Skolinfo inför höstlovet

Skolinfo inför höstlovet

Under höstlovet är du varmt välkommen att besöka Riksidrottsmuseet med dina elever. Föranmälan sker till vår bokning per mejl This is a mailto link eller på telefon 08-699 60 10 torsdagar och fredagar kl. 11.00-16.00. Notera att museet har öppet tisdag–söndag kl 11–16 förutom måndag under denna vecka.

För att minska risken för smittspridning och kunna hålla avstånd till varandra behöver vi veta hur många som besöker museet. Alla skol- och fritidsgrupper måste därför förboka sitt besök. Vi har endast möjlighet att ta emot en skol- och fritidsgrupp åt gången. Grupper som inte har förbokat kan därför inte garanteras att bli insläppta. Vi tar emot grupper varje heltimme (kl. 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 och 15.00) från tisdag 27 oktober till fredag 30 oktober.

Ett gruppbesök varar i max en timme. Första halvtimmen ges möjlighet att se utställningarna Spelplatsen och SportLab på entréplan. Andra halvtimmen kan ni besöka utställningarna Sport och Sapmi, Tiden samt Konsthall 16 på övre plan. Skol- och fritidsgrupper ska gå samlade med ansvarig vuxen under hela besöket.

Besöket är helt gratis.

Observera att vi ej har matsäcksrum.